Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För första gången är jag Stark

 

 

Lärde mig att simma idag

jag drunknade inte

den här gången

 

Tog mitt första riktiga andetag idag

det nådde enda ner till lungorna

och det värkte inte

för första gången

 

Jag såg på ditt foto idag

det är första gången jag

inte börjat gråta över

att jag saknar dig

 

Antar att jag är lite starkare idag

 

det är första gången för mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*