Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigfinnaren














Jag trodde jag visste

Vilken stig jag skulle ta

Ända tills jag började bli säker

På att den som var enkel

Kunde jag inte ta













Fri vers av Islandir
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir