Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn är Svensson

 

 

Jag heter

 

Jenny

 

när jag blir din

försvinner

Svensson Rosberg

mina efternamn drunknar då

i vår kärlek

 

Vad heter du i efternamn

kanske är det ditt jag kommer att få

 

Mitt namn är Svensson Rosberg

Jonsson är enbart ett alias jag bär

där

helt utan andledning

för jag kan inte gömma mig

om så mitt namn suddas ut

så finns ju jag ännu kvar

 

på gravstenen

får sedan namn tyda mig

det kommer att suddas ut sinom tid

med just nu ska jag först leva ut resten

av hela mitt liv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*