Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopior

 

 

Ihopsydda står kroppar

byggda på de rester

som finns kvar

 

rosor pryder deras händer

vissnande

rosenbladen faller

märker deras väg

 

Huvuden aldrig tillåtna att användas

av ägarna

 

världen är bestämd

vet vad den vill ha

allt det som är fel

det är allt vi var

 

nu är vi endast kopior

av

 

varandra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*