Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du ger bort delar av dig själv

 

 

Du

ger, ger, ger

tills inget finns kvar

tills du aldrig någonsin kan bli

den du en gång var

 

ett plockbord

ta vad du vill

 

och du

ger,ger,ger

bort delar

 

av dig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*