Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yalara, Australien. Ögonblickspoesi, Iakttagelse, flicka vid pool.


Ögonblickspoesi 341

jag ser henne gå förbi

fram till vattnet

doppar fingrarna

känner

en blick över axeln

ett ögonblick är hon min




Fri vers av Andreas Borg
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-25 17:58



Bookmark and Share


  Blumma.
Oh :) Så mjuk och fin
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg