Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj då, ibland blir det lite oväntat när man bara skriver.


Alltid vaken, aldrig klarvaken

tårarna trillar ner på mina fötter

mina rötter rycker till

vattnar allt jag kunnat bli

om jag bara hade lite ork
eller åtminstone en banan

men man växer av tårar också
var det nån som sa

och gav mig allt det hopp jag behövde




Fri vers av Andreas Borg
Läst 560 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 23:40



Bookmark and Share


  Luminus
Ja, precis så som den sköna känslan av att faktiskt bli vattnad av sorgen. Att få lov att växa när man minst anar det och det känns för jävligt och man faktiskt önska att man hade en banan ;-)

Den här är cool!

Gita
2007-09-04

    ingvar VIP
Ja, hur sant - i överförd bemärkelse, förmodligen: \"Om jag bara hade litet ork eller åtminstone en banan\"! Din dikt är inte illa alls!
Ingvar
2007-08-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Känslosamt och samtidigt hoppfullt!
Mysig text!
2007-08-23

  charlotte hedendahl
Bra ,smart och ärligt!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg