Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då försöker vi med lite ögonblick här, mitt på blanka natten. Och jag gillar ordet och.


Nionde våningen, igen

den där första kärleken
när jag såg hur det kunde vara
trevandes fram som en blind
efter mer

ibland tittar hon förbi igen, vet du
med sin doft, en knyck med håret
nonchalant och alldeles för påtaglig

när jag förstod tillslut,
hur lite jag egentligen förstod
om sånt där som kärlek, och dofter

och ibland snuddar jag igen
ibland för ofta, och sällan

och allt det där man nästan sa
och så gärna ville mena
så nära att bli ord

och bara ord

det där som bara är och var
och blir
tillbaka till den första kärleken igen

i väntan på den sista




Fri vers av Andreas Borg
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-25 03:19



Bookmark and Share


    jesper svensson
Skönt och se att du skriver!
Gillar den mycket!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg