Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickspoesi igen.


Jag är aldrig mer vuxen än när jag är med dig

ibland när jag säger att jag älskar dig
känns det som om jag ljuger

kanske nån kommer att syna bluffen
vända på hatten
och skrika

HÄR FINNS INGEN JÄVLA KANIN!




Fri vers av Andreas Borg
Läst 581 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 22:33



Bookmark and Share


  Catrin
En ärlig dikt som går rätt i hjärtat... visst säger vi ibland de där orden för att vi hoppas att det ska trolla fram den där kaninen och att han ska sitta där i hatten alltid....gillar!!
2007-09-23

    tapetklister
\"ibland när jag säger att jag älskar dig
känns det som om jag ljuger\"
är bra, känns ärligt och rakt!

resten förstår jag inte...
/johanna
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg