Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickspoesi igen. Tar en penna och se vad som händer.


Orkar du?

Din kärlek är den varma hällen
en trivsam glöd

Min kärlek är den fria lågan

Din kärlek är som ljummen vind
lugna vatten
omfamnande

Min kärlek bränner
Befriar och förgör

Din kärlek är en liten eld
en hemmets härd ett ljus i natten

Min kärlek är en dans av nu
av liv och död
och alltid

Och jag är rädd för dig
Och rädd om dig

Fast det alltid är jag som går sönder




Fri vers av Andreas Borg
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 23:22



Bookmark and Share


  Luminus
Jag håller med...
Den sista raden får mig nästan att tappa andan.
Så mycket vacker och sårbar kärlek både på och mellan raderna.
2007-08-24

  madinsane
\"jag är rädd för dig
Och rädd om dig

Fast det alltid är jag som går sönder\"

WOW!!!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg