Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag ska aldrig aldrig aldrig mer bli så här kär igen. Hit med en flytväst, och stesoliden. Bereder mig på ännu en vaken natt.


Och så hände det igen..

Och så hände det igen

jag låg där på rygg
halsen blottad
buken upp

med en loj rörelse sliter hon ut allt

men varför?
frågar jag

för att jag kan




Fri vers av Andreas Borg
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 23:14



Bookmark and Share


  Luminus
Den här var naken...
Den gör ont i tarmarna liksom och blöder sårbart i munnen en lång stund efter.

Gita
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg