Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer en anekdot än poesi kanske...


Gud som haver barnen kär..

min mormor var väldigt religiös

hon lärde mig en bön
präntade in den

sa åt mig att säga den varje kväll
vid läggdags

och det gjorde jag
(när hon lyssnade i varje fall)

och lyckan kommer lyckan går

men jag är inget barn längre
och gud är inte här




Fri vers av Andreas Borg
Läst 572 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-20 20:14



Bookmark and Share


  Thomas Jensen
Tricket med evigt liv är
att förbli ett barn =)
och alltid be sin bön.
Om du nu är vuxen.
Be då en vuxens bön.
\"Fader vår\" t,ex.
Om du inte hör Gud
är det för att du slutat
lyssna, inte att Han
slutat tala.

Hoppas du finner din väg tillbaka
till bönen igen.
Din mormor verkade vara en klok kvinna.
2008-05-20

  madinsane
gud är inte här heller. jag har letat som fan.

anekdot, poesi eller bara ord.. bra är det iaf.
särskilt de sista tre raderna:
\"och lyckan kommer lyckan går

men jag är inget barn längre
och gud är inte här\"

(och sluta ignorera mig på facebook, dude ;p)
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Inte så konstigt.
Han är inte intresserad av envägskommunikation.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg