Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragment. Ögonblickspoesi med blick inåt och bakåt.


Bort

dom sa det var en olycka
en dålig dag som förde dig till spåren

förde dig bort tillslut
i bitar




Fri vers av Andreas Borg
Läst 563 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-20 13:02



Bookmark and Share


  NågonAnnans
stark dikt!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg