Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det liknar nästan dig

 

 

På videobanden

ser jag en person

på utsidan liknar det nästan dig

förutom att du log oftare då

nu händer det inte så ofta

 

På fotona fanns bilder

av livlighet varje gång du var med

 

på utsidan liknar det nästan dig

men du ler inte nu

det var verkligen längesedan

 

du var du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-09-25 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*