Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullbordat och annorlunda

 

 

Förändringarna började

för ett halvt årtioende sedan

och är nu fullbordat

jag

har blivit

helt

annorlunda

 

och passar inte längre

i mitt givna namn




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*