Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du&jag mot världen

 

  

Det är du och jag

mot världen

bland vågorna skrattar vi

ler åt vattenstänket

under sanden som pryder

allt som är stranden

lyssnar vi till

språket bara fåglar språkar

 

ser ut över uppvärmda sädeslag

vatten i vågor

som påminner om åkrar

vassen dansar i vinden

det är du och jag mot världen

 

men du är inte längre här

du gick från våra hav

till att vila tungt under ängar

en gång var det du och jag mot världen

men du finns ju inte här

 

du finns i

 

hela världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:26



Bookmark and Share


  Allica
Är kass på konstruktiv kritik så det får bli en
OH I LIKE!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*