Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara låt mig gråta

 

 

När du frågar mig

varför jag gråter

har jag inget svar

ingen anledning är stor nog

för varför jag gråter

 

så sluta analysera

sluta observera

mina rörelser

sluta upp med att inspektera

mina armar

 

sluta upp med att leta

efter anledningar

låt mina tabletter ligga där de ligger

de är åt mig inte dig

 

Om du vill hela mig

så låt mig gråta!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-09-25 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*