Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
something shaded her eyes but the smile where still intact


esmeralda


när kvällen kom med mörkret
mindes hon sitt hemland

ingenting här kunde mäta sig med det

men hon hade inte valt detta liv
hon hade flytt hit för att hon ville leva

inte dö




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-03-17 19:24



Bookmark and Share


    Erika H
och mitt i det trygga, livgivande
saknas det som gav mening
det som betydde mer än mat på bordet
för när inget smakar...

vacker berörande text
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP