Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är det jag har hört att man ska

drömmer om ensamhet
och vald isolering
där allt faller på plats

och jag drömmer om vinden
som lugnar
och kommer med sanningar
när jag inget vet

det är jag och klipporna
i livets vanligaste kliché
för jag behöver bara mig
och ensam är stark




Fri vers av annikan
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-09-26 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan