Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärta och beroende möts

 

 

Min vän en komunist

håller möten i sin bröstkorg

om hur droger påverkar hjärtat

han demostrerar

 

bank bank bonk bonk

bibbillibong krach kras pang bom

 

 

Akta er för att bli beroende

 

förmanar han oss innan han stänger

titandörren om sitt hjärta

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-09-26 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*