Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner oftare än det regnar för dig

 

 

Dina ögon syns mer skina

som en sol

än gråta regndroppar

från molnens urkramade kanter

 

med mig är det tvärt om

lunginflammationen

syns inte lika ofta som din solbränna

jag döljer såren väl

medan du finner dem

ack så väldigt dåligt

 

Nu leker vi kurragömma hela dagarna

du gömmer dig alltid vid spegeln

och jag råkar alltid springa rakt in i den

 

borde förstått då

att oturen verkligen skulle komma

 

det var 5 år sedan nu

och åren blir bara

 

värre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-09-26 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*