Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfylld kyrka

 

 

Brudklänningen

flyter i vågorna bakom mig

kyrkan fylls sakta

med tårar

 

och du ler

 

jag undrar om fångenskapen

någonsin kommer att

passa mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-09-26 14:54



Bookmark and Share


  hanziz
klockren:D!!
du beskriver så bra!! fint!
2006-09-26

    angelgirl
du har prickat in känslan precis!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*