Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När frustrationen nått sin kulmen...


Bita ifrån

Jag vill gråta, skrika och slåss men jag håller tyst förstås
Jag vill sparka, riva och bita men kramar bara händerna vita
Jag vill våga säga vad jag tycker, men ler bara och på axlarna rycker
Jag vill våga be om stöd, men faller hellre ned död
Varför är det så satans svårt, att bara bita ifrån – hårt…?




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-26 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för