Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina moln

 

 

Mina moln står

utställda på galleriet

en våning ner under

underjorden

röda och grå

skimrar de svartblå

bakom massiva plåtar

resta runt så blixtarna inte når

de obeskymbaera

 

frirökande står jag där inne

tillsammans med

mina moln

vi röker tillsammans

denna passiva rökning

delar vi på

i våra gemensamma andetag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 141 gånger
Publicerad 2006-09-26 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*