Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annars onger.

Ja satt å lyssna
när de prata
ômm anners onger
va elak de va
ongera ôt de anner

dä ä att knepitt
att dä allti ä
de anners onger
såm ha jort fela.




Fri vers av raggnarr
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-09-26 15:59



Bookmark and Share


    Bim
Ja det heter ju mina barn och andras ungar,-tycker nog att onger ä onger,vems de nu ä.Hälsn.Bim
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr