Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piano

 

 

Pianot spelar

ton för ton

smeker genom luften

klingar i perfektion

ljusets flamma

svajar mjuka valser genom luften

 

andetagen smälter in mellan tangenterna

slutna ögon drömmer drömmar

 

medan pianot spelar

mjukhet

och för den sekunden

 

finns ingen smärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-09-26 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*