Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen brudklänning

 

 

Frostbeklädda läppar

blå stearin

formar hjärtan

över brudklänningens bröstkorg

vinden blåser löften

genom blondvita hårstrån

 

och natten formar stjärnfall

medan hon faller

släpper taget om löftena

och faller i ro ner

ifrån toppen

 

av berget




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-09-26 16:16



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Gillar verkligen dina dikter, spec när du anväder ord som frost, stearin, bråddjup, du kan dina grejer.
av: J. Jonsson 2006-09-25
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*