Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av sten

 

 

Hyllorna

pryder väggar av sten

vilka slukar dem

snart är även fotona

jag klätt hyllorna med

av sten

 

då blir mina minnen hårda

och förtvinar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-09-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*