Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita Rosor

 

 

Mina rosor är vita

förtvinar sakta till svarta

 

på en röd fåtölj

i det grå mörkret

sitter jag

tyst vaggande

i hopp om att

mina rosor skall bli

röda

en dag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-09-26 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*