Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alla minnen

 

 

Minnen ska vårdas ömt

jag minns mina föräldrar

hur de var när de var tillsammans

hur de är nu skilda åt

 

jag minns hur morfar

försökte mata vår vita kanin med korv

hur han alltid log så finurligt

som om han visste mer

än oss

 

jag minns känslor

dagar

leende och

tårar

 

jag minns allt

 

trots att jag inte alltid vill minnas

att flera av mina kära är

borta nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*