Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger inte mig

 

 

Repen du band mig med

lossnar nu

sakta

du kan inte hålla mig kvar

i mörkret längre

jag finns utanför

det här rummet också




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:28



Bookmark and Share


  loren
den här gillar jag, sättet du berättar utifrån rubriken.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*