Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd hör jag olyckan

 

 

På avstånd kan jag höra bilar sladda

bromsa krascha och tuta

men jag fortsätter att köra

det finns ingen mening med att

vänta på olyckan

så jag kör

och möter den

 

på vägen

halvvägs




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*