Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonen på hela världen

 

 

Det finns i en moders ögon

på läpparna på de gråtande

det finns i själen som gungar

i vintervindar

 

det finns i ett barns vilsna ögon

i ådrornas blå färg

 

det finns i Dina ögon

 

sanningen finns

i ögonen

 

på hela världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:36



Bookmark and Share


  J. Novkovic
klart det . fin dikt :)
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*