Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan för krigstoner

 

 

Varje natt

ligger jag knäpp-tyst

och livrädd

för att trummorna

ska börja spela

krigstoner

 

den nedsågade gungställningen

utanför vårt hus

vilket ugglan sågat ner

skulle de då använda

för att komma in i en orange

borg som vår

 

jag skulle inte ha någon dörr

att gömma mig bakom

 

längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*