Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trimmade ben

 

 

Med trimmande ben

 

sprang du ifrån mig

 

jag kunde aldrig

 

följa med




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-26 18:00



Bookmark and Share


    sara,
På ett sätt känns slutet väldigt tvärt och kort., på ett annat är det väldigt charmigt och eftertänksamt...
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*