Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte född i farstun, men jag sover där ibland.


Fy fan vilken dålig titel


Citron är inte en krydda
Kött kommer inte från fisk
Sover gör man i farstun
Men att man vaknar är fan ingen risk

Vapen vill ingen illa
Lite snö är inte så kallt
Tror gör man i kyrkan
Tänk att människor vet allt

\"Vi lever i en värld där lemonad är gjord av kemikaliska smakämnen medan möbellack görs av riktiga citroner\"
/A.E.N




Fri vers av Twobo
Läst 559 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-26 18:32



Bookmark and Share


  Amina
hej applåd!
2007-07-18

  frökenjulie
Jag tycker att du fick till det riktigt

bra!!
2007-05-07

  ordterroristen
fy vilken bra rubrik *haha*
2007-03-27

    HiFi
där fick du till det!!! skicka den till björn gillberg på miljöcenter, eller vad det heter... han gillar den säkert

humoristisk samhällsatir, gillas
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Twobo