Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort text som kom fram i mitt huvud under dagens matte-lektion.


Klassrumsluft







Jag hatar klassrumsluft
Den stryper mig




Långsamt



Den innehåller klokhet
Men den ger det bara till de som tål den
Och det gör inte jag


Jag är allergisk
Mot att plugga





I alla fall
Med stängda fönster







Fri vers av Islandir
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-09-26 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir