Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra springare och dueller

 

 

På mörka springare

han skor deras hovar

ger dem blodrött gräs till middag

sedan beger han sig till

duellen med mig

 

På min vitgrå häst

sitter jag upp

i spelat mod

 

vi rusar mot varandra

på ryggarna på våra springare

 

vi möts

 

i vinden

 

smälter samman

 

 

och blir en




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-26 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*