Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor du sårar slår tillbaks på din egen lycka, då hjälper det inte ens att le mot stjärnorna. Önskar någon ärlig person kunde skrika det i ditt öra.


Salomos ordspråk nr 12

Från var sitt håll bländar stjärnorna
Du försöker le (tillbaks)
Men det liksom fastnar någonstans
Ingen som säger nåt
Och jag vet inte om du förstår
Den du sårar lever genom dej




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-09-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje