Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det liksom stagnerar i någon slags trygghetskänsla och slutar som + och - på ett batteri.


Kylskåpspoesi

Om vi inte ens längtar varandras kött
Vad finns det då
Förutom vetskapen att vi har en trygg ekonomi
Och amorteringar




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-26 21:48



Bookmark and Share


  odyne
usch, jag har varit där. Men längtan efter köttet var starkare så jag stack
2006-10-09

  Sun
Äntligen finns det nya dikter av dig att njuta av!

Den här är så vass...så brutal på nåt sätt...
o väldigt sorgsen...
Jag blir alltid så fundersam på om vi tänker likadant eller om
din poäng med dikten är nåt helt annat än det jag känner...
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje