Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad

 

 

Naken kom jag till världen

ur min moders livmoder

 

mer blottad än så kan man aldrig bli

trodde jag

 

men så träffade jag dig

och du lämnade mig

 

blottad enda in i själen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-09-27 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*