Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar bland lågor

 

 

När vi älskar

står världen i brand runt oss

lågorna slickar spetsarna

av våra njutningsfyllt kuvade kroppar

 

våra stön

spräcker rutor

och

når enda ut

 

när vi älskar

är världen tillräckligt bra

för en stund

 

När jag är med dig

vill jag älska

Varje sekund




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-09-27 01:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Erotisk, känslorna bara svallar i dikten.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*