Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbiten

 

 

Vinterklädd går jag längs

frostbitna gator

bedövad

kläderna insolerar mig

och lämnar allt utanför

 

skjuter leende av frost

så ingen märker

att jag  inte finns där

riktigt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-09-27 02:47



Bookmark and Share


  mr_soft
Mmm gåtful o fin...
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*