Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsekommen var hjälten

bortom berg, dalar och dånande rockmusik
sitter hon ensam
håller nyfiket utkik
efter hjälten
den vite springaren
den muskulöse ynglingen med sitt svärd


bortdom höjder
djupa sänkor
till toner av gråt
gråt från döende änkor
sitter hon ensam
under solande gass
längtar efter hjälten
i gyllene stass




men han kom aldrig




Fri vers av Xena
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-27 13:40



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Det slutar inte alltid lyckligt och om man vill ha sin vite springare så skall man inte vänta utan rida själv! :)
Bra och Klockren. :)
2006-09-29

  PaksWolf
Klockren. Kom ihåg, dagens tjejer väntar inte på en riddare på vit springare, de rider själva. ;-)
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Xena