Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen version på deja vu\'

 

 

Kör längs en väg

sprickorna ekar tomma

vägarna är ödsliga

och overkligt stumma

 

jag kör tvingat,  tvingat

tvunget längs dem med andetag

ensliga och tomma

 

sprickorna spränger barriärer

runt hörnet

elden sprutar ur dem

de sex vägkanterna

skakar och vibrerar

 

Jag kör spännt, spännt, spännt

orädd för avgrunden

har varit här innan

 

vägen slutar där framme

men jag kör, kör, kör

tills jag är över kanten igen

 

säker på att Det är vägen

hem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-27 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*