Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen finns kvar

 

 

I allas huvud fortsätter

kriget mellan himlen och helvetet

likgiltiga soldater marscherar

längs tomma gator

ingen finns kvar

vid sidan om vägen

där stridsvagnarna står

övergivet gråtande

ingen finns kvar

 

 

Gungor svingar med bortglömda barn

på sina säten

klätterställningar står i brand

inuti dess galler finns ingen

händerna, skratten som förr legat

vilande mot dess nu smältande stål

ingen vilar där

längre

 

 

marscherna fortsätter men

ingen finns kvar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*