Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver SakerSomDetDär

 

 

Behöver kyssar, värme

lite kärlek, några kramar

jag behöver

saker som det där

vad gör alla killar med andra

de borde ju vara just här

 

i mina armar så jag kunde

kyssa dem, ge dem värme

med min kärlek

krama om deras själar

ge dem tröst

 

Behöver

en barnvagn i

ett lagom stort hus där

en hund, kanske en katt

kan ligga väntande vid dörren på

en man som arbetar pengar

medan jag leker kurragömma med våra barn

 

jag behöver omfamningar

jag behöver

saker som det där




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-27 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*