Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var 1944, men jag kommer aldrig att glömma dig

 

 

Han åkte ut till krig undrar

dagligen var han är

håller handen vilande över pannan

på barnet jag bär

 

Nyheterna spelar ideligen upp

scener där människor dör

och jag önskar så ofta

att jag frågat dig fler gånger

när du sa att du skulle resa

är du säker på att du vet vad du gör?

 

Om du nu lämnar oss

måste Mina vingar bära två

om du nu lämnar oss

ska du veta att min kärlek aldrig

kommer att upphöra

 

Du far ut i krig

åren har passerat och ingen

har sett en skymt av dig

och jag vet att jag måste inse

att du lämnat världen och mig

under dig

när ditt plan slog i eldvågor

vi hittade aldrig dig

 

tänker på dig varje dag men måste inse

att det nu bara är vårt barn och jag

 

bara jag inte måste

inse det idag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-09-27 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*