Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan version av Det var 1944...

från hans vinkel




Tankar i kriget

 

 

Han far ut i krig

undrar ständigt var han är

och vad han gör där

om han någonsin kommer att få se barnet

hans älskade flickvän bär

 

I hans huvud existerar ännu krigen

skriken som varat långt in i natten

 

det är minnen han aldrig glömmer




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-09-27 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*