Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös

 

 

Kom närmare mig

låt mig säga det här

jag vet att varje gång du är utan mig

så önskar du att jag var där

 

Nej gå inte låt mig säga det jag har i mig

jag vet att du känner mitt hjärta i ditt

jag vet att du är rädd för att lämna ditt i mitt

 

Men låt mig säga det här

Jag älskar dig

varför kan du inte bara erkänna

att du älskar mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-09-27 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*